x

român

Cea mai bună cafea cubaneză are o calitate inegalabilă – aşadar citiţi mai departe şi alăturaţi-vă Revoluţiei cafelei!

De aproape două secole, Cuba este faimoasă în întreaga lume pentru faptul că produce una dintre cele mai fine cafele. Însă lumea a uitat în mare parte aceste boabe extraordinare – o tragedie teribilă, pe care am hotărât să o remediem.

Prin intermediul unui parteneriat bine gândit, în acest moment le furnizăm cultivatorilor cubanezi de cafea din zonele montane instrumentele de care au nevoie pentru a readuce culturile de cafea cubaneze la gloria lor de odinioară.

De ce este această cafea atât de frumoasă? Ei bine, acest lucru se datorează munţilor pe care se cultivă cafeaua cubaneză şi care sunt răcoriţi de brizele Mării Caraibilor. Solul este bogat, argilos şi fertil – iar arbuştii de cafea nu cresc în rânduri simetrice, ca pe plantaţiile industriale de cafea. În schimb, sunt umbriţi de copacii specifici Cubei, într-un mediu natural. Acesta este unul dintre cele mai bune climate în care se poate creşte cafeaua – şi, astfel, lăstarii de cafea înfloresc aici producând boabe aflate printre cele mai bune din lume.

Apoi îşi aduc contribuţia şi mult-încercaţii fermieri cubanezi, numiţi „campesinos”. Aceştia cultivă cafeaua de mai bine de 200 de ani, transmiţându-şi cunoştinţele din tată în fiu. În fiecare zi îngrijesc mlădiţele arbuştilor de cafea, timp de trei ani, până ce acestea dau roade, apoi culeg „cireşele” coapte de cafea, fără a folosi mânuşi, pentru a nu le deteriora aspectul.

Această cafea este mult prea specială pentru a fi prăjită în cantităţi mari. Prin urmare, o prăjim în grămăjoare mici şi o expediem la comandă.

Până la urmă, cafeaua prăjită îşi pierde treptat prospeţimea şi chiar şi cel mai bun ambalaj nu poate împiedica acest lucru.

Astfel încât, atunci când primiţi cafeaua Alma de Cuba comandată, aceasta a fost proaspăt prăjită pentru dumneavoastră.

Puteţi alege una dintre elegantele cutii metalice de 250 de grame cu boabe întregi de cafea sau cu cafea măcinată sau dintre pungile de 1 kilogram de boabe de cafea ori, de asemenea, una din cutiile metalice de prezentare, care conţin capsule de cafea pe care le puteţi folosi în cafetierele de tip Nespresso. Puteţi de asemenea să achiziţionaţi cafeaua Alma de Cuba pentru a o oferi cadou prietenilor sau puteţi să vă faceţi un abonament, prin intermediul căruia veţi beneficia de pachete proaspete de cafea, livrate în fiecare lună la domiciliul dumneavoastră.

Faceţi clic aici pentru a afla mai multe.