x

magyar

A legjobb kubai kávé minősége felülmúlhatatlan – Ön is olvassa el és csatlakozzon a Kávéforradalomhoz!

Kuba már közel két évszázada világhírre tett szert azzal, hogy talán a legfinomabb kávét termeszti. De a világ nagyon megfeledkezett e gyönyörű kávészemekről – ez szörnyű tragédia, s mi elhatároztuk, hogy változtatunk ezen a helyzeten.

Gondosan felépített partnerség révén most azon dolgozunk, hogy ellássuk a kubai hegyi kávétermesztőket azokkal az eszközökkel, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy a kubai kávéültetvények visszanyerjék régi dicsőségüket.

Mitől olyan gyönyörű ez a kávé? Nos, a zöme a kubai hegyi kávéültetvényeken nő, a lágy karibi szellők hűsítő ölében. A talaj dús, kövér és termékeny – s a kávécserjék nem az ipari kávéültetvények merev, katonás soraiban nőnek. Inkább természetes környezetben, Kuba őshonos fái árnyékában. Bárhol is járunk, ez az egyik legjobb klíma a kávétermesztésre – és itt a kávé olyan jól terem, hogy a babszemeknek párja nincs az egész világon.

S ott vannak Kuba keménykötésű hegyi gazdálkodói, a “campesinos”. Több mint 200 éve foglalkoznak kávétermesztéssel, a generációk egymásnak adják át a tudásukat. Nap mint nap ott hajladoznak a fiatal kávéültetvényeken három évig, amíg beérik a első termés, majd puszta kézzel aratják le az érett kávé “cseresznyét”, hogy tökéletes állapotban őrizzék meg.

Ez a kávé túl különleges a nagy mennyiségben történő pörköléshez. Inkább kis adagokban pörköljük, és rendelésre szállítjuk. Végül is a pörkölt kávé idővel elveszíti frissességét, s ezen még a legjobb csomagolás sem segíthet.

Tehát, ha Alma de Cuba kávét kap, az frissen lett őrölve Önnek.

Választhat kis helyes 250 g-os dobozban szemes kávét vagy őrölt kávét, egykilós zacskóban szemes kávét, vagy Nespresso típusú kávéfőző gépeken használható kávépárna mintadobozokat. S megvásárolhatja az Alma de Cuba kávét ajándékba a barátainak vagy elő is fizethet kávéra, s akkor havonta házhoz szállítjuk a friss kávécsomagot.

A részletekért kattintson ide.